facebook tracking

Tim Pettersson nominerad till Årets Unga VD

Idag släpptes nyheten som gör att vi är lite extra glada att ha Tim som VD för Uppstuk. 

Vi kan nu stolt meddela att Uppstuks fantastiska VD Tim Pettersson är nominerad till priset Årets Unga VD 2017! Ett pris som lyfter fram och premierar goda förebilder bland Sveriges VD:ar. Tim har lyckats med att vända ett företag i kritisk situation till en framgångssaga. Efter ett år med Tim ombord som VD ökade omsättningen med 250%. Med ständig optimism, en tillit till sina medarbetare och ett otroligt engagemang i människorna och företaget driver han idag framgångsrika Uppstuk som uppnått en stabil grund för vidare utveckling framåt. Företagets viktiga kärnidé: att knyta starkare band mellan Uppsalas näringsliv och studenter. 

Hur känns det Tim?

- "Det känns fantastiskt bra, ett bevis på det otroliga arbete som hela teamet på Uppstuk gör. Teamet som tar två steg framåt för att kämpa ännu mer när andra skulle backa undan. Är otroligt stolt över att få vara en del av den framgångssaga som vi håller på att skapa."

Vi är superglada över Tim som har en fantastisk förmåga att tagga igång teamet till nya höjder.

För att bli utnämnd till årets VD tävlar man inom 3 kriterier: Tillväxt, ledarskap och hållbarhet. Det innebär att man som VD:n skall ha arbetat på ett sätt som får företaget att växa i storlek och leda medarbetarna till att växa i sina roller och allt detta skall göras på ett hållbart sätt.  En VD kan nomineras inom fyra kategorier vilka är följande: Årets Unga VD (yngre än 30 år) samt Årets VD för mindre,  mellanstora och stora företag. Tim Pettersson från Uppstuk är nominerad för Årets Unga VD och tävlar om priset mot:

-Joakim Lindström, Ideal of Sweden AB, Norrköping

-Sermed Majid, Tandcentralen Sverige AB, Kista

-Bella Malekian, Malmö Dansakademi AB, Malmö

-Julia Selander, Venture Cup, Stockholm

Motivation.se anordnar prisutdelningen idag den 16 november där näringsliv och inspiratörer möts för att fira nominerade och vinnare av Årets Unga VD 2017! 

Här kan ni läsa mer om priset och de nominerade http://www.aretsvd.se/…/finalisterna-klara-for-arets-vd-2017

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor