facebook tracking

Att jobba som konsult

Har du höga ambitioner och mål med din karriär? Sök till våra konsultuppdrag! Vi matchar din unika kompetens från din universitetsutbildning med attraktiva företag på arbetsmarknaden.

Som konsult hos Uppstuk kommer du samla på dig arbetslivserfarenhet, stärka ditt CV och bygga upp ett större professionellt kontaktnät på de arbetsplatser du jobbar på. Att arbeta som konsult hos oss kan vara din genväg till drömjobbet; många av våra konsulter blir erbjudna en fast tjänst hos de företag de har jobbat på under tiden som konsult. Vårt mål är alltid att hjälpa dig ta nästa steg i karriären, och rusta inför din framtid.

Våra konsultuppdrag kan anpassas till dig, oavsett vad du söker. Vi kan erbjuda uppdrag i varierande omfattning, allt från några timmar i veckan upp till heltid. 

Som konsult på Uppstuk kommer du att arbeta på något eller några av de spännande företag vi samarbetar med. Vid sidan om lön och andra anställningsvillkor, får du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under ditt uppdrag samt ett konsultnätverk med fler Uppstukare.

Ta första steget genom att registrera dig i vårt kandidatnätverk eller genom att söka någon av våra lediga tjänster. Ligger inte drömjobbet ute just nu? Var steget före och registrera dig enkelt i vårt nätverk genom att trycka på connect. Vi söker löpande efter talanger till våra kunder!

Är du nyfiken på att höra mer? Tveka inte att kontakta oss!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor