facebook tracking
Affärsområde

Life Science

Connect

Life Science är ett samlingsnamn som innefattar all kunskap och verksamhet om levande organismer, vilket ger en enorm bredd och möjlighet till vad man kan göra inom det. Det är ett av våra största och mest populära affärsområden, och våra tidigare konsulter har arbetat med bland annat labb, modellering och researcharbete. Konsulternas kompetenser innefattar allt från bioinformatik och kemiteknik till biologi.

I och med det stora utbudet av Life Science-företag kan du arbeta inom allt från läkemedelsproduktion, strålbehandling, diagnostisering av sjukdomar genom genetiska markörer, marknadsstudier och mycket mer. Platserna för uppdragen varierar mellan laboratorier, kontor, fabriker och kliniker. 

Vi på Uppstuk kan erbjuda dig både juniora och mer seniora uppdrag, baserat på ditt intresse och tidigare kunskap/erfarenhet. Här finns möjlighet att arbeta några timmar i veckan upp till en heltidsomfattning och passar oavsett om du studerar, precis blivit utexaminerad eller varit ute i arbetslivet ett tag.  

När du avslutar ett uppdrag hos oss har du inte bara erfarenheten, utan du har även fått foten in på ett nytt företag, breddat ditt kontaktnät och eventuellt fått ett erbjudande om en fast tjänst. Vi kan också hjälpa till med direktrekryteringar där vi är din genväg till drömjobbet, då du blir direkt anställd av företaget.

Nedan finner du våra lediga tjänster inom Life Science. Fanns inte jobbet du letar efter just nu? Tryck på connect för att skicka in en spontanansökan och få uppdateringar när nya uppdrag inom ditt område finns tillgängliga. Vi får löpande in förfrågningar från företag som söker nya medarbetare! 

Vill du veta mer? Mer information om oss och hur en process går till finner du här.

Välkommen till Uppstuk!

Om Uppstuk

Uppstuk är ett bemannings- och
rekryteringsföretag med en stark förankring i universitetsvärlden. Bland våra ägare finns Uppsala universitet genom sitt holdingbolag, Uppsala teknolog- och naturvetarkår och Uppsalaekonomerna. Vi har även ett nära samarbete med flera andra kårer och studentföreningar i Uppsala.

Vi matchar din kompetens med intressanta företag inom flera områden och hjälper dig bredda ditt nätverk, bygga upp ditt CV och få foten in på drömjobbet. Välkommen till oss!

Uppsala

Dag Hammarskjölds väg 26
75237 Uppsala Vägbeskrivning info@uppstuk.se 070 – 410 62 05

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor