facebook tracking
Affärsområde

Life Science

Connect

Life Science är ett samlingsnamn som innefattar all kunskap och verksamhet som har med levande organismer att göra vilket gör detta affärsområdet till ett av det bredaste när det kommer till vad man kan göra inom det.

Inom affärsområdet Life Science arbetar konsulter bland annat med våtlabsarbete, modellering, researcharbete m.m. Konsulternas kompetenser innefattar allt från bioinformatik och kemiteknik till biologi.

Det stora utbudet av Life Science-företag i Uppsala ger stora möjligheter till att arbeta inom allt från läkemedelsproduktion, strålbehandling, diagnostisering av sjukdomar genom genetiska markörer, marknadsstudier och mycket mer. Platserna för uppdragen varierar mellan laboratorier, kontor, fabrik, klinik m.m. De varierar även i omfattning mellan heltid till några timmar i månaden.

Studerar du ett program inom Life Science och söker efter relevant erfarenhet att komplettera dina studier med har du kommit rätt. Spontanansök gärna via funktionen Connect eller visa intresse för​ en annonserad tjänst för att bli del i Uppstuks ​kandidatnätverk.

Uppstuk

Uppstuk är konsultföretaget för Uppsalas studenter och nyexaminerade. Vårt främsta mål är att sätta studenters teoretiska och praktiska kunskaper från utbildningen i ett nytt sammanhang där de utvecklas ännu mer, får extra kompetens, självförtroende och värdefulla meriter inför det stundande arbetslivet. Av egen erfarenhet vet vi hur stressigt tentaplugg kan vara, hur påfrestande C-uppsatsen eller examensarbetet är. Därför gör vi allt för att du ska kunna vara såväl flitig student som attraktiv konsult.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor