facebook tracking

Vad innebär en rekrytering?

body-language-business-etiquette-businesspeople-1179804 (1).jpg

Har du höga ambitioner och mål med din karriär? Vi matchar din unika kompetens från din universitetsutbildning med attraktiva företag på arbetsmarknaden.

Oavsett om du precis har tagit examen, eller redan hunnit plocka på dig arbetslivserfarenhet, kan vi hjälpa dig att ta nästa steg i karriären. Genom att använda dig av Uppstuk kan du stärka ditt CV och ta en genväg till drömjobbet. 

Vid en rekrytering hjälper vi företag att hitta rätt kompetens. Detta innebär att vi söker löpande både juniora och seniora profiler inom flera områden, och du blir med vår hjälp direkt anställd hos ett spännande företag. Processen sköts av oss och det är vi på Uppstuk som intervjuar dig, sköter kommunikationen, och tar referenser. 

Därefter presenteras du för arbetsgivaren, och om du erbjuds tjänsten sker avtalsskrivning direkt med företaget. För att säkerställa att du trivs hos din nya arbetsgivare finns vi även kvar som stöttning under de första 6 månaderna i din anställning. Vårt mål är alltid att hjälpa dig ta nästa steg i karriären, och rusta inför din framtid! 

Ta första klivet genom att registrera dig i vårt kandidatnätverk eller genom att söka någon av våra lediga tjänsterLigger inte drömjobbet ute just nu? Var steget före och registrera dig enkelt i vårt nätverk genom att trycka på connect. Vi söker löpande efter talanger till våra kunder!

Är du nyfiken på att höra mer? Tveka inte att kontakta oss!

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor